sreda, 20. junij 2012

17.6.2012 - Olimpijski tek Logatec

Prvi dan po GM4O... Zjutraj budilka... Malo premaknem noge... aaaa... hmmm... nekaj bolečine, prijetne bolečnie... Ah dobro bo... Lenč tako ali tako gre za spremstvo z otroci iz šole, grem pa še jaz iztek naredit - na tek v Logatec!

Gre za 5. tek NTP Elgo Nova.... Lani je bilo katastrofalno vroče, proga pa speljana v treh krogih po cca. 3,3 km... muka... Nikakor mi ne odgovarja. Tudi tokrat vreme ni prizaneslo;) Ampak, saj včeraj na GM4O je bilo še huje, tk da.... ni drugega kot teka - teka.. ;)

Prvo startajo netekmovalci, na 3,3 km dogem teku, nato sledijo otroški teki na 600, 1.000 in 1.900m, ob 10:00 uri pa start članov in članic vseh kategorij. Članice tečejo dva kroga, kar pomeni 6,6 km - blagor jim :))) Vsega skupaj se nas je nabralo 86 tekačev in tekačic. Precej manj kot lansko leto - vročinaaaa... To bo razlog.

Moj namen je bil pretegnit noge, naredit iztek v izi tempu. Prepričam Lenčico, da greva u izi, prepričam še Sašota in priprav na start;)

Takoj po startu se kot običajno zaženemo kot telički proti koritu... Prvi kilometer 4:18 min, pa si mislim, ma saj grem na iztek šment... in res tempo umirimo, tečeva skupaj s Sašotom pogovorni tempo do konca.

9,8 km v vročini predihava v času 47:46 in on sekundo kasneje, čeprav sva v cilj prišla istočasno (bi morali imeti foto finiš) ;))))

Namen dosežen, noge pretegnjene, šolarčki veseli, Lenč popravila lanskoletni čas - bravo Lenčica!

Vse super! Edino za drugo leto nisem siguren, če pridem ;)))

Fotke:

Zagriženi borci ;)

Pogovorni tempo ;)

Lenč vedno nasmejana ;) To pomeni, da se preveč špara ;)))))


Lenč finišira v že znanem stilu - v družbi učenk ;)

Midva pa v tretji krog...

In nato v cilj...

Ni komentarjev:

Objavite komentar